28 Nisan 2015 Salı

70'ler modası olan BANDANALAR geri geldi!

Bir süredir dikkatimi çeken saç bandları (bandanalar) baya trend. Bir süre önce bu konuda yazmak istemiştim çünkü gerçekten çok tarz kombinler yaparak kullanmak çok mümkün. Modaacıların yorumuna göre 2015 yazında plajlarda sıkça karşımıza çıkacak bir akımmış!!! Ben cidden bayıldım. Bu sebeple de bir kaç resim sizin için bulup paylaşmak istedim. 

   

Yukarıdaki resim bir yazıda plajlarda türban modası olarak geçiyordu. Türbanı bir din simgesi olarak gören kişiler umarım yanlış anlamaz. Bu ihtimali düşünerek belirtmek isterim ki benim için sadece bir saç aksesuarı!!! Hiç bir yere yada hiç kimseyi hedef alarak paylaşmıyorum!  ;)))


Daha çok 70'li yılların moda trendlerine baktığımızda gördüğümüz bandanalar benim ilk gençlik yıllarımda (ergenlik diyelim) oldukça kullanılmaktaydı. 


Bu resim benim geçen yıl ki soğuğa karşı kışa meydan okuyuşum (arazide çalışma şartları karşısında #direnhale duruşumu simgelemekte) valla inanılmaz ayaz vardı ve dışarıda çalışmam gerektiği için ve lenf bezlerimdeki sorun nedeniyle kendimce uydurduğum bir korunma yöntemimdir :)))



Bu yine benim mart ayının başında sıcaktan ve koşuşturmadan bunalınca açık olan saçlarım için bulduğum kendince bir şal bağlama yöntemim ;) 


Bu son resim ise 70 li yılların günümüze modernize hali ile uygulanmış halidir. Uzun kuyruklu çekilmiş eyelinerlar ile kesinlikle çok şık seçenekleri sizde kendinize uygulamak isterseniz alternatifleri değerlendirin derim...

nOt: Son olarak bugün beni arayıp kendimce uyguladığım bandana şal bağlama şeklimi beğenen Zeynep'ime çok öpücükler! ;*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)