Sayfalar

7 Temmuz 2015 Salı

Trend alarmı!!! Bu yaz yarım topuz yapmayan kalmasın ;)

Merhabalar.


Yeni başka başka şeyler peşinde olduğum için bir kaç gündür paylaşımda bulunamasam da bir kaç gün önceden görsellerini hazırladığım postumu yazmak için nihayet gelebildim. Feminen, sevimli, çekici, cool yada asil... Bir kaç farklı şekilde bir çok yerde kullanabileceğiniz şık, rahat ve pratik bir model...


( Kate Middleton'un daha ortada yaptığı klasik yarım topuzu )




Jeniffer Lopez, Hilary Duff yada Prenses Kate Middleton'un da magazin dergilerinin sayfalarında başı çektiği 2015 yaz saç trendi YARIM TOPUZ nasıl yapılır örnek olarak birkaç model paylaşacağım. 

( bu resimdeki model benim için kesinlikle samuray tipi yarım topuz ) küçükken izlediğimiz japon dövüş filmlerinin travması sanırım :)))


Ben bu modeli en çok düz saçlarda beğeniyorum. Aslında kıvırcık ve dalgalı saçlarda da yapılışına dair resimler gördüm ancak kendi saçlarımda çabuk kabarmaya müsait dalgaya sahip olduğu için sanırım benim gibi saçlara sahip kadınlar için çok da kullanışlı / güzel görünecek bir model değil. Bunun üzerinde çalışmam lazım. Netice hakkında olumlu bilgi vermeyi umuyorum. 

(Örgülü yarım topuz modeli)



 ( Kısa bop ''KÜT'' kesim için uygulanabilecek yarım topuz modeli )


                           
Jeniffer Lopez ve Hilary Duff gibi tamamen tepeden toplanılmış daha bir asi yada sokak sitiline uygun yüksek yarım topuz modelini de yine bu yaz büyük / gösterişli küpelerinizle daha bohem bir havaya büründürebilirsiniz. Plajlar yada yazlık bölgelerde uçuş uçuş giysiler ile yada gece için mini şort ve tulumlar ile inanılmaz uyum sağlayacak olan güzel bir trend alarmı diyebiliriz.

2 yorum:

  1. Çok hoş görünüyor. Sizi takibe alıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kusura bakmayın yeni gördüm. Öncelikle hoşgeldiniz ve yorumlarıız için teşekkür ederim. Takip ediliyorsunuz ;)

      Sil

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)