Sayfalar

25 Temmuz 2015 Cumartesi

Ben bu hafta ne yaptım 6 / Bayramda Aile Ziyareti

Seeeelam! 
Geciken bir postumla daha çok ta utanç içinde olmayarak ben geldiiiim. ^.^ Bayramda yaptığım aile ziyaretinden bahçe etkinliklerimize dair bir kaç resim bugün burada çok ta kötü durmaz sanırım???



Üstteki resimde annemin gün içerisinde iyi olduğu zaman dilimlerinde gelinleri ve küçük oğlu ile bahçe turu




Ağabeyim bu resmi görünce çocuklarıma nazar değiyor paylaşma diye yine kızmaz umarım. Annem ve yeğenim ile kabak çiçeği toplama isimli çalışmamız (ben zeytin yağlı dolmasını çok severim de)

Bu resimde Ağabeyim ve kardeşim ufak yeğene parmağımızı sıkıştırmadan demir kapıyı nasıl açıp  kaparız diye pratik yaptırırken ;)) 



Babişkom ve babannem!!!


Biz küçükken bizim hep bahçemiz / tarlamız vardı. O sebeple dalından meyve sebze toplamaya alışkınız. Hatta dalından koparılan bizim için daha bir lezzetli gelir. Bahçeye alışkın biri olarak, hazır bahçeyi bulmuşken içine her sabah ve akşam dalmadan olmazdı ama dimi? ;)))



İnsan gözünü açar açmaz pijamaları ile bile bahçeye dalar mı? Ankara'da sabah erken saatleri ne kadar güneş olursa olsun serin olduğu için üstüme birşey almadan çıkamadım tabi. Kış sezonunda Alanya'da gezen altı şort üstü eşofmanlı İsveçli kızlarla dalga geçersen o duruma düşersin bir gün.


Dolmalık sarı biberler!!!


Güvercin gübresi ile coşan semiz otlarımız.



Eciş bücüş patlıcan yavrusu! Aynı küçüklüğüm :D



Lütfen bu kuzulara ''Maşallah'' diyebilir misiniz? Onlar bile bahçede ki salatalıkları toplamada bize yardım ettiler. Çoğunu 3'müz yesek de çalıştı yavrucaklar.




Bu postu tamamen kendim için yazdım. Farklı şehirlerde olmamız nedeniyle, ailem ile çok fazla zaman geçirebilen biri değilim. Mutlu zamanlarımı her gün girdikçe burada görmek istediğim için de biraz bencilce olsa bile kendim için paylaşmak istedim. İlginizi çektiyse ve zaman ayırıp okuduysanız teşekkür ederim. 

İyi akşamlar diliyorum. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)