Sayfalar

23 Temmuz 2015 Perşembe

Koroplast ''Bir torba dolusu mis koku''

Merhabalar.

Bayram tatilinde kardeşimin yeni (iş nedeniyle ikinci) eve taşınma durumu çıkınca sadece tatil elbette ki yapmadık. Hazır aile bir aradayken, gençlerin kısmen toparlayacakları eşyalara yardım edelim dedik.

Market raflarında sıkça gördüğümüz ve evimizde bir çok ürününü kullandığımız Koroplast'ın benim yeni keşfettiğim kokulu çöp torbalarını deneme fırsatım taşınacak eşyaları gruplandırmak ihtiyacımıza endeksli olarak yaşandı diyebilirim. Adamlar 2014 de en iyi yeni ürün seçilmiş benim keşfim 2015 kardeş taşınma etkinliğine katkı... Söylenebilecek çok fazla bir şey yok aslında... :))




Limon kokulusunu denemediğim için yorum yapamayacağım ancak lavanta, çilek ve özellikle de yasemin kokulu çöp torbalarını gerçekten çok beğendim. Tavsiye ederim.


Acil ihtiyaç söz konusu olmasaydı size ambalajlı resimlerini de çekip paylaşmak isterdim ancak kısmet değilmiş. Eğer siz de benim gibi gecenin 11'ine kadar çalışan biri değilseniz ve ev ile daha ilgiliyseniz belki de siz benden çoook daha önce bunu keşfetmişsinizdir. Keşfetmeyenler de kesinlikle denemeli.

Onlar çöp toplamak için fantezi ürün üretmiş biz eşyaları odalara göre gruplandırmak ve arabada yerden kazanç sağlamak için kullandık. Çok amaçlı çoook! Bu gün için benden bu kadar. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)