27 Şubat 2015 Cuma

Ben bu hafta ne yaptım


Bu hafta daha önce birlikte çalışma fırsatı bulduğum Dr Tahsin Biner'i ziyaret ettim.

Migren tedavisi, göz altı ışık dolgusu, botox diye internette uzun süredir araştırma yaparken güzellik salonları araştırması, klinikler, fiyatlar birsürü zaman kaybetmiştim.Sonunda dayanamayıp DERMALANYA 'nın kapısına dayandım.Güler yüzlü ve profesyonel ekibi şikayetlerim ve isteklerim konusunda beni sevgili Tahsin Hocama yönlendirdi. O muydu bu muydu derken hooop kendimi Alanya Medical Help Kliniği' nin uygulama koltuğunda buluverdim. Migren tedavisi için botox uygulaması yaptırayım derken göz altı ışık dolgusu da yaptırdım. Geçen günde kontrole gitmişken kendileri hakkında yazı yazma talebimi araya sıkıştırıverdim oldukça iyi oldu.



Uygulama sırasında canımın kesinlikle yanmadığını özellikle belirtmek istiyorum. Daha önce de başka başka kliniklere bu ve benzer sebepler ile çok gitmiştim. Buradaki titiz çalışmada her bir enjeksiyon için yüzüme ayrı iğneler kullanıldı. Bu sebeple de canımın yanmadığını ve morarma olmadığını klinik sonrasında yakın bir kız arkadaşım ile popüler bir mekana hemde makyajsız olarak gittiğimi özellikle bilmelisiniz.

Şimdi siz benden belki öncesi sonrası resim koymamı bekliyorsunuz ancak bunu elbette ki yapmayacağım. Çok merak edenler için açıkça söyleyebilirim ki artık resimlerimde photoshop programları kullanmıyorum.

Mart ayının ilk haftası bir diğer kontrolüm var. Şayet yeni bir işlem yaptıracak olursam kesinlikle sizinle tecrübemi paylaşmayı düşünüyorum.

DERMALANYA 'da yapılan uygulamalar 3 ana başlık altında toplanmış.
*Güzellik uygulamaları
*Cilt gençleştirme uygulamaları
*Vücut sıkılaştırma ve incelme

Eğer siz de kendilerini ziyaret etmek isterseniz hamili kart yakinimdir!!! (şaka bir yana lütfen selamlarımı iletin) Sonuç olarak ben yapılan işlemden son derece memnunum. Çünkü iki kriz arasındaki süre uzadığı gibi ağrılarımın şiddeti de oldukça azaldı. Yüzümdeki yorgun ve yaşlı ifade kayboldu...

Dermalanya 'nın güler yüzlü ve profesyonel ekibine , sevgili Tahsin Hocam' a çok teşekkür ederim.

Şayet siz de burayı tıklarsanız daha geniş çaplı inceleme fırsatı bulabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)