28 Şubat 2015 Cumartesi

Ben para değil insan biriktirdim!


Bir kaç gün önceki ''bu bir SOSYAL YARDIMLAŞMA PROJESİDİR'' isimli yazımda uzun zamandır aklımda olan bir fikrin vücut bulması için çalışmalarımıza başlamıştım.



Sonunda atölyemizin düzeni ve ekipmanlarımızın kurumu, aydınlatma neredeyse bitmek üzere... Bu da demek oluyor ki artık üretimlerimize başlayabileceğiz. Materyal desteği konusunda hemen bir kaç arkadaşım sağ olsunlar geri dönüş yaptılar. Bir kısmını kendilerinden teslim aldım bir kısmı içinde ziyaretlerde bulunmam gerekmekte... Bunun dışında bir başka arkadaşım üretim konusunda ne zaman istersem yardımcı olabileceğini belirtti. Böyle konularda yalnız olmadığımı bilmek beni ve birlikte çalışma yapacağım ihtiyaç sahibi insanları biraz daha güvende hissettirdi.

Kimin söylediğini tam olarak hatırlayamasam da çok sevdiğim bir söz var; ''Ben para değil insan biriktirdim!'' Yardımları dokunan ve yardım teklif tüm arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim. Çünkü arkadaşlarım olmasaydı bu çalışmalarımızda çok eksik kalacaktık. Onlar iyi ki varlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)