12 Mayıs 2015 Salı

Mutlu Ol Yeter! Tavsiye ederim


Arkadaşlar! Aranızda MUTLU OL YETER izlemeyeniniz var mı? (bir reklam sloganını kendimce uyarlayıp pat diye dalarım konuya) :))

Müthiş eğlenceli bir dizi film. Bu dizi filmi keşfetmeme aslında erkek arkadaşım sebep oldu. İlk bölümden itibaren izlemediğim için de bu zamana kadar ki tüm bölümlerini aynı gün izledik. Filmin jenerik müziği çok eğlenceli ''adamların biri aşık, adamların biri manyak!''




Dizinin oyuncu kadrosu çok sağlam; Ali Atay (Can), Aslı Enver (Zeynep), Öner Erkan (Güneş), Ertan Saban (Babür), Tülay Bursa (Şerife), Seda Türkmen (Ayşe), Ayten Uncuoğlu (Azize Afife), Fırat Albayram (Devrem), Nil Günal (Nurten), Yılmaz Gruda (Ziya), Metin Büktel (Medik), Bülent Seyran (Kamer), Göktay Tosun (Manav), Bedia Begovska (Rona), Luran Ahmedi (Dayı) 

Her bölüm yeni maceralara gebe ve enerjisi oldukça yüksek diyebilirim. Benim en çok eğlendiğim bölümler arasında Mutlu ol yeter 2. bölümü yer alıyor. 




Mutlu Ol Yeter komik bölümlerini izlemek için hemen tıklıyoruz ;) 

Konu olarak incelersek; Kan davası gibi bir hesaplaşma nedeniyle Can ile Babür' ün yolları kesişir. Babür intikam almasına alacak çünkü bunun için gönderilmiştir ancak töreleri gereği hısmı yani Can'ın en mutlu olduğu anda onun canını almak zorundadır. Can'ın ise babasının ölümü ile alt üst olan hayatında kendisini onun mutluluğu için çalışan yakın bir dostu gibi koşuşturup durur...

Pazar akşamı saat 20:00'de ATV'deki 6. bölüm fragmanı için Dikkatinizi çektiyse ve daha detaylı bilgi almak isterseniz izleyin derim. 

İyi seyirler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)