6 Mayıs 2015 Çarşamba

Jonathan Antin'den Sağlıklı Saçlara Kavuşmak İçin Tüyolar


Hollywood ünlüleri için kesinlikle vazgeçilmez olan ünlü bir saç stilisti olan Jonattan Antin 'den sağlıklı saçlara kavuşabilmek için bir kaç küçük ip ucu!!! Kendisi hakkında bilgi alabilmek için lütfen tıklayın 



Jeniffer Aniston gibi sağlıklı saçlara kavuşmak istiyorsanız; Her ay saçlarınızı düzenli olarak ustura ile inceltmeniz gerekir. Bu işlem sayesinde saçınızın boyu değişmezken ucundaki kırıklardan kurtulabilirsiniz.

Antin, Omega 6 yağ asiti içeren beslenmenin de (ilaç takviyesi) saçlarımızın sağlığı için son derece önemli olduğunun altını çiziyorlar.

''Özellikle kış aylarında saçlarımızın elektriklenip kabarmasını önlemek için dudak parlatıcımızdan elimize alıp erittiğimiz bir kaç damlayı uygulamamız gerektiğini sanırım artık hepimiz biliyoruz'' diyor.

Kendisine göre; kafa derinizdeki kuruluktan şikayetçi iseniz sürekli kullandığınız şampuanınızın içerisine bir asprini kırıp atmanız ve iyice çalkalamanız yeterliymiş.Çünkü Asprin içindeki aktif maddeler saç derimizin kurumasını engeller.

Saçlarını boyayanlara tavsiyesi; Saç rengini koruyabilmek için saçlarını ılık su ile yıkamalı ve yine saç kurutma makinesinin ılık ayarını kullanmalıymış.

                             

Julianne Moore gibi uzun ve sürekli fönlüymüş gibi saçlara sahip olmak isteyenler. Saçlarında özellikle düz kesimi kullanmalı ve duştan sonra saçlarını atkuyruğu yapmasının kesinlikle işe yarayacağını belirtiyor.

Dalgalı ve daha güçlü saçlara sahip olmak isteyenler için ise gizli formülü; Bozulan saç dalgalarınız için maden suyu spreyi kesinlikle en garanti çözümmüş. 15 santim kadar uzaktan uygulanır kendi halinde kurumaya bıraktığında saç dalgalarının yeniden harika hacim kazanıp, mineral desteği ile daha da güçleneceğini özellikle belirtiyor.

Saçınızın doğal parlaklığı için tüyo isterseniz banyodan sonraki son durulama suyunda saçınıza karbonatlı su uygulanmalıymış. Formülü ise 1 tl su 1 tatlı kaşığı karbonat karışımı ibaret.

Ne diyelim Antin'den daha iyi bilecek değiliz neticede ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)