23 Eylül 2015 Çarşamba

Geri sayım başladı, Gelinlik denemelerim hakkında.....


Blog aleminin sakinlerine koskocamaaan selamlar olsun!

Konuşmadığım sürece ve vesikalık değilse kameralar ile aram çok da fena sayılmaz aslında. Bugün ki postumda bunu daha iyi fark edeceğinize eminim ;)

Geri sayım başladığı halde sevgilim ve ben biraz rahat davrandığımız için henüz yapılan çok fazla bir hazırlık söz konusu değil aslında. Bu sebeple canım arkadaşım Zeynep ile sevgili Sibel'in Derin Gelinlik Mağazası 'na gittim. (İlgilenenler için lütfen tık tık) Kesin bir tarih olmasa da tahmini düğün tarihimiz Kasım 'ın ilk haftası... (Allah nasip ederse inşallah) Aslına bakarsanız; benim kafamda ise henüz belirlenmiş bir gelinlik modeli bile yok :)))

Derin gelinlik mağazası hakkında bilgi vermem gerekirse; öncelikle kişiye özel tasarımlar yapılıyor. Kiralık çalışmıyorlar! Eğer gelinlik yada nişanlık ihtiyacınız varsa, modern tarzı ve Sibel'in verdiği emek ile birlikte kesinlikle içinize sinecektir. Kendinize en uygun modelleri bulabileceğiniz Alanya'daki tek adres. Bu arada şehirler arası çalışmaları ve gönderimleri de mevcut.

Videoya bakarsanız nasıl eğlenceli vakit geçirdiğimi anlayabileceksiniz. Bu kesinlikle ve kesinlikle Sibel'in sayesinde. Birde önemle üstünde durmak istediğim en önemli nokta bu kız çocuğundan gelinlik alacaksanız şayet düğün öncesi estetik ameliyata yada liposactiona ihtiyacınız olmadığını bilmenizi isterim. Boşuna demiyorum benim gibi tontiş bir hatunu bile balık model gelinlik gelinlik giyebileceğine inandırdı.


Ben daha önce demiştim ama dimi konuşmadığım sürece iyi resim verebiliyorum diye :))))


Bu balık model gelinlik henüz tamamlanmamış bir gelinlik. Diyebilirim ki tüm hücrelerim ile bu gelinliği beğendim. Benim dışımda Ablam ile birlikte 4 kişi daha bu gelinliği beğendik.

                                

Bu A kesim gelinlik ise müstakbel eşim, canım ailem, tatlı görümcelerim ve yakın kız arkadaşlarım tarafından beğenilen model. Hangi model gelinliği alacağıma kesin olarak karar verememiş olmam bir yanda o gün bize sabır ile zaman ayıran, içtenlikle tüm sorularıma cevap veren ve inanılmaz yakın davranan sevgili Sibel'e sonsuz teşekkürler.

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

İyi akşamlar diliyorum...


2 yorum:

  1. Kesinlikle a kesim. Başık evet hoş ama altaki sana çok yakışmış 😀 saçlarını mutlaka örgü yaptırıp bu şekilde çiçek takmalısın 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim güzel yorumların için dikkate alacağımdan emin olabilirsin ;) Detaylar konusunda mesajlaşırız nasılsa ;)

      Sil

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)