6 Nisan 2015 Pazartesi

Ben bu hafta ne yaptım 3 / Ultra Skin hakkında ne kadar bilginiz var?

ULTRA SKIN  hakkında bilgisi olan yada deneyenler lütfen sağa ayrılsın. Duymayan, bilmeyen ve denemeyenlere izah edeceğim! :)))

Öncelikle hepimiz için güzel bir hafta olmasını dilerim.

Ben bu hafta ne yaptım bölümünde 3. denemizde ultra skin'e değinmek istiyorum. Ultra skin kısaca özetlersek ; AMELİYATSIZ YÜZ GERME işlemine verilen uygulamanın adıdır.

DERMALANYA'da Tahsin  Hocam'dan bilgi aldıktan sonra tavsiye ile kendim için olmasa da canım canıma (eski bir dost) uygulatmaya karar verdik.





Amaçları içerisinde;
*Yüz liftingi
*Kaş kaldırma
*Alın kırışıklıklarını azaltma
*Gıdı toparlama
*Yüz kontürü ve ovalitesini sağlama
*İnce kırışıklık tedavisi
*Kırışan göz çevresi bölgelerine ameliyatsız toparlama ve yüz gençleştirme' dir.

Eğer siz de benim gibi yaşlanmanın etkilerini minimize etmek istiyorsanız ve 30'lu yaşlarınıza devam etmekteyseniz yaklaşın azıcık yamacıma, anlatacaklarım var ;)

Ultra skin (ameliyatsız yüz germe) de ses dalgaları ile cildin 3 ve 4,5 mm altına atışlar yapılarak kolajen üretimi arttıracak olan ısı hasarı oluşturulur. ( Yüzünüzde herhangi bir iz oluşmaz ) Cildin bu derinliğinde bulunan hasarlı bölge bağ dokusu oluşturabilmek ve hasarı ortadan kaldırmak için normal üretiminden daha hızlı halde üretime geçer ve yaptığı tamirat sayesinde sıkılaşma meydana gelir ''yüz germe'' işlemi gerçekleşmiş olur.

Ultra skin gençleşme ve germe işlemini ;
Çene çizgisinde oluşan sarkmalar
Gıdı sorunu
Boyun ve dekolte kırışıklıkları
Kaşları kaldırma ve alın kırışıkları
Göz çevresi kırışıklıkları yaşayan herkes şayet ameliyat olmak istemiyor yada korkuyorsa denemeli.

Uygulama süresi aşağı yukarı 1 saat kadar sürüyor en güzel yanı da uygulama sonrasında günlük yaşantınıza hooop diye dönebiliyorsunuz. Yüzünüzde herhangi bir iz oluşmadığı ve uygulama öncesi veya süresince anesteziye ihtiyaç duymayacağınız için bile bence kesinlikle tercih edilmeli. Haaa! derseniz ki ağrı, acı duyacak mısınız? Tabi ki evet ama bu sizin ağrı/ acı eşiğinizin ne kadar düşük yada yüksek olduğu ile alakalı bir durum. İğneciklerin batması yada elektiriklenme hissine dayanabilecekseniz sıkıntı yok bence!!!

Uygulama sonrasında farklılığı daha ilk gün itibariyle hissetmeye başlayacaksınız ve 3. ayında uygulama maksimum etkisini bütün ihtişamı ile ortaya sererken hemcinsleriniz kıskançlıktan çatır çatır çatlayacaklar ;)))

Yeri gelmişken bildiğim kadarıyla bu işlem Alanya'da yalnızca Dermalanya 'da mevcut.

Unutmadan, uygulama için sevgili Ayla Şen'e teşekkür ederiz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)