28 Nisan 2015 Salı

Hızlı ve Öfkeli 7 ( izlemeyenlere )




Dün akşam sinemaya gidelim dedik! Uzun zamandır beklediğim ve vizyona girdi gireli bir türlü zaman bulup gidemediğim serinin son filmi...

Hızlı ve Öfkeli 7 ( Fast and Furious 7 ) de süpriz olarak Kurt Russell vardı ve rolü de oldukça etkileyiciydi. Sadece ne kadar yaşlandığını görünce içim bir tuhaf oldu...

                               

Filmin ilk dakikası itibariyle  aksiyon dolu sahneler filim boyunca da devam etti. İlk yarı bitip araya çıkana kadar inanılmaz etkilendim. Kesinlikle sabırsızlık ile beklediğime değdi. Ara bitip ikinci yarısına girdiğimizde de aksiyon dolu sahneler devam etti. Taaaki son 10 dakikalık bölüme kadar! Paul Walker 'ın anısına geçmiş bölümlerden görüntüler alınmış. 

                            


Hızlı ve öfkeli serisi ile kariyerinde hatırı sayılır bir çıkış yakalayan Paul Walker, Kasım 2013' de arkadaşları ile geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybetmesi ile bir çok hayranına inanılmaz derecede üzüntü yaşattı.

Filmin sonunda kendisine bu şekilde saygıda bulunulması da kesinlikle takdir edilmeye değer! İzlemek isteyenler için Paul Walker anısına videoyu da paylaşmak istiyorum! 

                                    

İyi seyirler ;)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)