3 Nisan 2015 Cuma

Yulin Köpek Eti Festivaline Tepkini Göster

Bu Çinliler ne tuhaf bir insan kalabalığı...? 1.5 milyar nüfusa sahip olan Çin'in dünya markalarını taklitdeki başarısızlığı gibi kültürleri de fiyasko.


Çin mutfağında sizinde medyada denk geldiğinizi düşünerek kedi, köpek, kurbağa, canlı ahtapot ve canlı yılan ve hatta hatta çocuk ceninleri yendiğini sanırım anlatmama gerek yoktur... Adamlar sürekli pirinç lapası yemekten mi bilmiyorum tam anlamıyla cozutmuş durumdalar. Allah ıslah etsin ama bu ırkı gerçekten sevmiyorum.

Dünya genelindeki hayvan severlerin tepkileri ile 21 Haziran 2015 de Çin'in güneyindeki Yulin kentinde yapılması planlanan köpek eti yeme törenleri daha fazla tepki almamak için sessiz sedasız bir şekilde 1 hafta önce kutlanması planlanmakta. Sosyal medyada oldukça ses getiren #cancelyulindogmeatfestival hastag ile siz de tepkinizi gösterebilirsiniz. Çünkü bu festival için istif halinde toplanan köpekler dövülerek yada yakılarak öldürülüyor. Bazıları ise canlı canlı haşlanıyor. Gün dönümünü kutlama festivali adı altında yapılan bu katliama lütfen sessiz kalmayın. Çocuk ceninlerine dair olan video ve resimleri buradan paylaşmak dahi istemiyorum.

İçiniz kaldıracaksa google dan konu hakkında eni konu araştırma yapabilirsiniz. Ancak belirteyim ki ben videoları izlerken dahi çıkardıkları seslere dayanamadım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)