18 Aralık 2015 Cuma

Mama karşılığı blogunu yenilemek isteyenler: adres Shemellon ;)

Tatatataaaaaaaaam! 

Herkese selamlar! Karşınızda çok sevgili arkadaşım Shemellon (Gonca'mın) blog tasarımımı yaptıktan sonra blogum hakkında yaptığı güzel yorumlarına yer vermek istiyorum. 



Shemellon profesyonel bir blog tasarımcısı. İşinde gerçekten harikalar yaratıyor! Hayran kalmamak elde değil hani. Beni en çok etkileyen yanı ise Sokak Kedileri Aç Kalmasın Projesi 'dir. Shemellon'un blog tasarımları hakkında fikir sahibi olmak isterseniz (lütfen tık tık) etkilenmemenizin pek mümkün olmadığını göreceksiniz. Kendisi, çalışma programına göre sizinle sık sık iletişime geçerek. Mama karşılığında resmen blogunuza sihirli değneğini dokunduracaktır. Gonca'cım sadece sokak kedilerini beslemek ile kalmayıp, şehir dışına çıkan ailelerin kedilerine de bakıcılık yapmakta. (Aynı şehirde olabilmeyi gerçekten çok isterdim.)



Özetlersek; iyi ki yeni blog yazmaya başladığım dönemlerde, o yabancı terimler içerisinde kaybolmuşum da kendimce bir mola vermişim. Yoksa tanışmamız çok geç olacakmış. Canım arkadaşımın emeğine, yüreğine sağlık!

Eğer, siz de blogunuzda bir tasarım yenilemesi yapmak isterseniz ve bu yenileme ile sokak kedilerinin göbüşleri doysun niyetinde iseniz bence kesinlikle bu fırsatı kaçırmamalısınız!

Çok geç kalmış olsam da buradan kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim. İyi ki var!

Gününüz güzel geçsin... ;)

5 yorum:

  1. Çok güzel bir iş yapıyor, umarım böyle insanlar artar. :)

    YanıtlaSil
  2. Tarzını bende beğeniyorum. İnşallah çoğalırlar çünkü bu dünyanın gerçekten çivisi çıktı. Sizi takibe aldım yorumunuz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Ay sen bu yazıyı ne ara yazdın kuzum. Ben şimdi gördüm. Teşekkür ederim. Keşke aynı şehirde yalasaydık kısmına canı gönülden katılıyorum. 😊.:)

    YanıtlaSil
  4. Ay sen bu yazıyı ne ara yazdın kuzum. Ben şimdi gördüm. Teşekkür ederim. Keşke aynı şehirde yalasaydık kısmına canı gönülden katılıyorum. 😊.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mwaaah! Herşey için ben teşekkür ederim tatlım.

      Sil

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)