30 Nisan 2015 Perşembe

Yaşasın sandalet mevsimi!


2015 sandalet modelleri arasında yine oryantal detaylar çok trend! İki gündür sıcaklardan bunalıp bende giymeye başladığım için, bu yazın sandalet modellerine ilişkin fikir verecek olan modellerin resimlerini paylaşmak istedim. Piyasada her bütçeye uygun modellere ulaşmak oldukça mümkün 19 TL den başlayan bu süslü sandaletler bütçenize ve beğeninize göre elbette ki çeşitlenebiliyor. Yoksa siz hala sandalet giymeye başlamadınız mı?
   
Gündüz yada gece bulunacağınız ortama yada kıyafet kombininize göre hepsini kullanmak sizler için oldukça keyifli hemcinsleriniz için oldukça hasetlik yaratacak bir durum olacak. Hele de diğerlerinden önce bronzlaşmış iseniz inanılmaz hoş görüneceklerdir.



Giydiğini sandalet ister oryantal, ister etnik isterse gladyatör tarzı olsun lütfen ama lütfen bir pedikürünüze dikkat edin! Toynak gibi tırnaklarla, çatlak topuklarla giyip de göy zevkimizi sabote etmeyin. ÇOK RİCA EDİYORUM ;)



Bu seneki gladyatör sandalet modelleri pul payet işlemeler ile biraz daha feminen bir form kazanmış! Kokoş içi mi dersiniz ciciş mi olmuş dersiniz bilemem ama bence çok güzeller! Eğer uzun süreler boyunca ayakta çalışıyor veya koşuşturmalı bir işiniz varsa kesinlikle kullanmanızı öneririm. Hem rahat hemde çok şıklar.


Aşağıda sizin için de uygun olabilecek belki bir sandalet modeli bulabilirsiniz!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)