19 Nisan 2015 Pazar

Karanlığın 50 Tonu (50 ton üçlemesinin ikincisi)

Yetişkinlere göre olan 50 Ton üçlemesinin ikincisi olan KARANLIĞIN ELLİ TONU 'nu nihayet bitirdim. Oldukça eğlenceli, sürükleyici ve elbette ki erotik bir kitap. Okurken acaba ne olacak merakı ile elimden bırakmam oldukça zor oldu. 



Safi bir porno kitap olduğunu düşünen sevgili arkadaşlara kitabın farklı bölümlerinden resimler paylaşıyorum. Ön yargılarını bir kenara bırakabilirlerse ve şayet merak ederlerse bakabilirler.


Benim bakış açıma göre; Kadın ya da erkek bence herkes okumalı. Öncelikle sapkın duyguları olan bir adamın aşkı yada sevgisi için nelerden ve nasıl vazgeçtiğini anlatıyor. Hani diyorum ki eğer hayatınızda ''ben buyum değişemem'' diyen biri varsa, YOL VERİN GİTSİN! Hiç zaman kaybetmeye gerek yok. Adamın sevgilisi için nelerden vazgeçtiğini (kendinden, yaşam tarzından...) bilseniz ne demek istediğimi kesinlikle anlarsınız. Bir de cinselliğe farklı açılardan bakmaya başlayacaksınız. Şöyle özetlersek ''ohaa! Bu da ne ya!'' gibi şoklar yaşayacağınızı garanti ederim ;))) Şaka bir yana, sapkınlıkları saymazsak, hatta duygusal ve cinsel anlamla tıkanan ilişkileri bile kurtarabilecek tiyolar bile elde edilebile bilinir diye düşünmekteyim.

Ha bir de şu var biz bu seriyi bir kaç kız arkadaş kitapları aramızda döndürerek okuyoruz ve gündemimizi oldukça meşgul etmekte. 


Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. Üçüncüsü olan Özgürlüğün 50 Tonunu okumak için sabırsızlanıyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)