10 Mart 2015 Salı

Atölye Çalışmalarında son 10 günümüzde neler yaptık...?


  Selam!

Özellikle belirtmeliyim ki ben bu işin bu kadar kısa sürede bu kadar büyüyeceğini, ilgi göreceğini ve bu kadar çok koşturmamız gerekeceğini düşünememiştim. Her şey bir yana bu kadar keyifli olabileceği de aklımın bir ucundan geçmezdi.

 Son 10 ün içince atölye çalışmalarımız içerisinde;

1) ikinci el kıyafet toplama
2) tabi ki kedi, köpek ve sevgi temalı ürünlemizin üretimi
3) küçük çocuklarımız için hikaye kitapları yardımı, ihtiyaçları için masa örtüleri, yemek peçeteleri ve askıların üretimi vardı.
İkinci el kıyafet toplamalarımızda bize yardımcı olan sevgili arkadaşım Özlem Karabulut, annişim Zaydoş ve sevgili Elvan Gürbüz'e çok teşekkürler. Kıyafetler Cumhuriyet ve Yeni Mahallelerde oturan ihtiyaç sahibi 3 aileye teslim edildi. Umarım ihtiyaçları görülecektir.














Kedi, köpek ve sevgi temalı ürünlerimizin imalatı tabi ki devam ediyor. Hatta diyebilirim ki başka değişik neler yapabiliriz araştırmaları üretimden daha çok zamanımızı alıyor.

İlk siparişimizi aldık.Bir kermes için bizden ürünler yapmamız istendi.En güzeli de bir miktar ödeme aldık :)))

İlgileri için çok teşekkür ederiz...













 Bu ilk kazancımızı da biz İzmir'de sokak kedileri için besleme yapan küçük kardeşimiz Cemre'ye 15 kg lık mama takviyesi (boya kalemlerini bana daha güzel resimler yapıp gönderebilmesi için rüşvet olarak aldım) ve Antakya'da ameliyat olacak olan bir küçük kedicik için ameliyat sonrası tedavi ücreti adına yardımlarda bulunduk.









Son olarak ta bu 10 gün süresince atölyemizde sevgili Firdevs Özbey (50 yıl ilköğretim okulu 1.sınıflardan sınıf annesi) ve babişkomun çalışmaları ve bazı öğrenci velilerinin de destekleri ile öğrencilerimiz için 2 parça halinde askılık yapıldı. Atölyemizin marifetli bayanlarının elinin emeği ile aynı sınıfın masa örtüleri ve yemek peçeteleri ile öğrencileri teşvik etmesi için ödül olarak hikaye kitaplarını da öğretmenimize teslim ettik.




Bu zaman diliminde biz sabahlara kadar uykusuz kaldık belki ama hepsine değdi. Çok şanslıyız ki iyi insanlar hala var. EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evet yazımı okudunuz. Bu konuda sizinde fikrinizi merak ediyorum:)